25.04.2024
България

Дневен хороскоп за 24 декември 2021

ОВЕН

Днес мо­же­те да под­дър­жа­те ви­со­ко тем­по на дей­ства­ща лич­ност. Ос­вен то­ва въз­мож­нос­ти­те са във ва­ши ръ­це и ус­пе­хи­те са си­гур­ни. От­тук се из­ключ­ват са­мо фи­нан­со­ви­те де­ла, къ­де­то има и чуж­до вме­ша­телс­тво. При тях трябва да се съоб­ра­зи­те и с вън­шни фак­то­ри.

ТЕЛЕЦ

Мно­го раз­нооб­ра­зен ден, из­пъл­нен с дви­же­ние и емо­ции. У мно­зи­на усе­ща­не­то в края на деня ще про­во­ки­ра от­ри­ца­тел­но­то нас­трое­ние, осо­бе­но след де­ло­ви кон­так­ти. Пре­димс­тво­то ви е от­че­те­но мно­го точ­но, но ще се опи­тат да ви пов­лияят от­ри­ца­тел­но, но не се по­дд­авай­те на про­во­ка­ции.

БЛИЗНАЦИ

Пе­тък ще пре­ми­не в ти­пич­ния за Близ­на­ци­те стил. Има­те куп де­ла и же­лае­те да ги свър­ши­те из­вед­нъж. Ед­нов­ре­мен­но с то­ва сте го­то­ви да по­мог­не­те на близ­ки­те, кои­то имат нуж­да от по­мощ. Дея­тел­ни сте днес, ма­кар и не на­пъл­но мо­би­ли­зи­ра­ни и с не­точ­ни пре­цен­ки.

РАК

Дъл­го вре­ме ве­че шан­сът за из­бор е ми­мо­ле­тен при вас. Уж ви се пред­ла­га та­къв, а на прак­ти­ка из­бо­рът се свеж­да до две ед­нак­ви въз­мож­нос­ти, без ни­как­ва раз­ли­ка. На­ли­це е се­га дру­га тен­ден­ция, коя­то сви­де­телс­тва за пром­яна. Нау­че­те се да от­каз­ва­те оно­ва, кое­то смята­те, че е без­по­лез­но.

ЛЪВ

Ха­рак­тер­ни в пе­тък са без­по­кой­ства­та за Лъ­во­ве­те. Оча­ква­те съоб­ще­ние от влия­те­лен чо­век за ау­диен­ция, с коя­то пос­лед­ният ще зас­ви­де­телс­тва свое­то бла­гос­клон­но от­но­ше­ние към лич­нос­тта ви. Ще ви бъ­де нап­ра­ве­но нео­чак­ва­но пред­ло­же­ние за до­пъл­ни­тел­на ра­бо­та.

ДЕВА

В пе­тък са на­ли­це съв­сем ос­но­ва­тел­ни при­чи­ни, кои­то ще ви без­по­коят. Все­ки от вас има свои­те гри­жи и знае доб­ре в как­во точ­но не­ща­та трябва да се про­менят. Еди­нстве­но от вас за­ви­си та­зи пром­яна. Час по-ско­ро я за­поч­не­те, за­що­то та­ка ще за­па­зи­те по­зи­ции­те си.

ВЕЗНИ

В пе­тък по­ве­че от вас са обе­зпо­кое­ни от стаг­на­ция­та, коя­то усе­щат у се­бе си, и са склон­ни да до­пус­нат греш­ки. Та­ки­ва неп­ре­мен­но ще нас­тъпят в дей­ствия­та ви, ако ре­ши­те да хит­ру­ва­те за не­що. Най-уя­зви­ми сте на ра­бо­но­то си място и не би­ва да пра­ви­те опи­ти.

СКОРПИОН

Нав­ли­за­те в нов етап от живота ви, кой­то се ха­рак­те­ри­зи­ра с из­вес­тни про­ме­ни у вас и на­чи­на ви на дей­ствие. Във всич­ки слу­чаи пром­яна­та е по­зи­тив­на, но ще бъ­де пог­реш­но, ако раз­чи­та­те са­мо на пър­во­на­чал­ния ефект. Необ­хо­ди­мо е да при­ло­жи­те вън­шно­то ста­тук­во.

СТРЕЛЕЦ

Доб­ра­та вест ви­на­ги е по­вод за ра­дост за Стрел­ци­те, днес тя ще бъ­де осо­бе­но прия­тна. Ве­роя­тно мно­зи­на от вас съз­на­ват необ­хо­ди­мос­тта от пром­яна в кон­так­ти­те и на­чи­на на дей­ствие, кое­то не­ми­нуе­мо во­ди и до смяна на хо­ра­та от об­кръ­же­ние­то. Не падайте духом, ако ви откажат съдействие по въпрос, отнасящ се до работата ви. Ще се справите и сами, вярвайте във възможностите си.

КОЗИРОГ

Ед­ва ли проб­ле­ми­те, кои­то има­те, ще се раз­ре­шат от са­мо се­бе си, без ва­ше­то лич­но уча­стие. Ов­ла­дей­те се и не по­па­дай­те под уда­ри­те на собс­тве­ни­те си при­тес­не­ния, кои­то ви водят са­мо към ед­но – от­каз от ак­тив­ност. На­ли­це са всич­ки необ­хо­ди­ми ус­ло­вия за ус­пеш­ни дей­ствия и запазете добрия тон в общуването си с колеги и началници. Така ще постигнете желания успех.

ВОДОЛЕЙ

Де­ла­та, кои­то сте оп­ре­де­ли­ли за днес, неп­ре­мен­но ще за­вър­ши­те спо­ред на­ме­ре­ния­та си. Са­ми­те вие не се съмн­ява­те в то­ва. Пе­тък бе­ле­жи края на из­върв­яния тру­ден път и но­во на­ча­ло. Се­га вие сте дос­та про­ме­не­ни, мо­же би умо­ре­ни – дос­тиг­на­ли сте це­ли­те си. Не се отпускайте, предстоят ви още битки, докато повишите стандарта си на живот.

РИБИ

Пе­тък ще до­не­се при­до­бив­ки за някои от вас, но ще упо­тре­би­те мно­го уси­лия и ре­зул­та­тът не ще от­го­варя на оча­ква­но­то. То­ва е сиг­нал, че е вре­ме да про­ме­ни­те ме­то­ди­те си на дей­ствия и се от­нася за всич­ки от Ри­би. Още днес някои ще се от­правят на път за от­дих с приятели. Релаксът е повече от необходим за вас поради по-голямото натоварване в работата.

Related posts

2866 са новите случаи на коронавирус у нас

Дани Тренчева

Ето кои са новите зам.-председатели на Народното събрание

Дани Тренчева

Важно за шофьорите

admin

МВР ще разработва нови електронни административни услуги

Дани Тренчева

МОН засече десетки хиляди фиктивни почивки на ученици

Дани Тренчева

Деница Сачева: До края на годината ще има предсрочни изброи

Leave a Comment