16.04.2024
България

Дневен хороскоп за 12 януари 2022

Денят е добър за активна дейност, при условие, че не изразходвате прекомерно много енергия.

Насочете силите си към съзидателна дейност. Особено до обяд е много благоприятно да започвате важни дела. Опитайте се да доведете всичко до края.

Ако днес изливате енергията и любовта си към другите хора, грижите се за тях, това ще ви се изплати стократно. От друга страна хората ще бъдат по-упорити, трудно ще се съгласяват и ще правят отстъпки. Луната в Телец ни прави по-чувствени, жадуваме за всякакви удоволствия. Появява се стремеж да хапнем нещо хубаво, да слушаме хубава музика, да се поглезим. Препоръчва се да направите нещо, което ще събуди сетивата ви. Засилва интереса върху материалното, но всъщност вниманието през втората половина на деня трябва да е насочено към духовната сфера. Благоприятно е за медитация и четене на молитви.

Овен

Твърде много работа ще имате днес, но няма да отстъпите нито крачка. Може да ви причини главоболие, но все пак ще можете да преодолеете проблема. Всеки шеф ще има нужда от работна сила и служител като вас.

Телец

Вчера беше тежък ден, но днес всичко е много по-лесно. Работите по-бързо и по-ефективно, дори не е нужно да търсите помощ. Завъртате се и всичко, което сте планирали за днес, е направено. Лесно ще намирате общ език с всички.

Близнаци

Днес може да е трудно начало за вас, но няма да остане така през целия ден. Може да реагирате малко по-чувствително на нещата от обикновено. Намерението на някой е да ви отклони от вашите планове и цели. Възможността, която предлага, е страхотна, но има твърде много клопки и уловки.

Рак

Денят ви ще тръгне в правилната посока. Ще почувствате, че получавате нов шанс. Сега всичките ви планове и цели сякаш започват да се сбъдват, няма препятствия пред вас. Ще имате много причини да се усмихнете.

Лъв

Днес ще се чувствате много по-добре, отколкото вчера. Възможността скоро ще почука, не чакайте със затворена врата, пригответе се! Вечерта може да завърши романтично или в приятелска атмосфера.

Дева

Възможно е да ви се появят съмнения за нещо или някого. Не бързайте с нищо, първо се информирайте и се уверете в нещата. Може да няма никакъв проблем, може би чисто и просто е недоразумение.

Везни

Общуването с другите ще ви изтощи, а емоционалната повърхностност ще ви измори. Краят на деня ще бъде много по-приятен и спокоен. Посветете се един на друг с партньора си и намерете кът за себе си, където ще се отдадете на удоволствия и страсти.

Скорпион

Денят предлага голямо разнообразие от възможности. Мнозина ще искат да опитат нещо, което не са си позволявали преди. Може да откриете лесен начин за решаване на проблем, който ви притеснява от дълго време.

Стрелец

Всичко, което се случва, не е случайно. Интуицията ви е засилена, разбирате скрития смисъл на явленията. Звездите съветват да не се опитвате да пришпорвате нещата, оставете всичко на естественият поток от събития да диктува следващата ви стъпка.

Козирог

Вие гледате повече напред, което е добър знак, защото най-накрая ще можете да затворите миналото или да завършите задача, която не сте свършили досега. Правите голяма крачка напред за бъдещето си, което разбира се не означава, че всичко ще се получи с един замах.

Водолей

Можете да излезете с нови и иновативни предложения за дадена задача, проект или проблем. Романтични срещи или пък с приятели ще ви зарадват. Не е изключено да има неочаквани подаръци, приятни изненади и знаци на внимание към вас.

Риби

Съветът към вас е обективно да оценявате възможните рискове и да се откажете от очевидно нереалистичните проекти. Ще намерите решения на някои проблеми и това ще ви даде усещане за удовлетворение и облекчение.

Related posts

Двама полицаи, обвинени за подкуп, излизат от ареста

admin

Васил Велев: Членството на България в ОИСР означава постигнати стандарти

Дани Тренчева

„Пътна полиция“ с нова акция, за какво ще следят

Недекларирана валута за над 670 000 лева е открита на „Капитан Андреево“

admin

Здравните власти разработват модел, по който ще решават за нови мерки

Дани Тренчева

БНБ пуска сребърна възпоменателна монета

admin

Leave a Comment