28.03.2024
Пулсът на Югозапада Симитли

Димитър Грозданов, Александър Тасев и Жулиан Георгиев ще представят Община Симитли в 4-ия кръг на Балканския шампионат в Глобаре

50 български състезатели по мотокрос ще участват този уикенд в 4-ия кръг на Балканския шампионат в Глобаре, близо до Крушевац, Сърбия. Надпреварата е и кръг от Европейския шампионат в класове МХ 65 и МХ 85, съобщава Българската федерация по мотоциклетизъм.

 

Най-многобройно ще е участието на нашите в класовете МХ 65 и МХ 2 – по 13. При 65-кубиковите машини ще разчитаме на Теодор Трифонов от „Троян моторспорт 01“, Теодор Йорданов от МСК „Севлиево“, Иван Тунтев от „Еър макс рейсинг тийм“, Николай Павлов и Велислав Ковачев от „M6 Yamaha рейсинг тийм“, Георги Гинов и Георги Илиев от „Мото спорт Варна“, Александър Тасев от „Александър моторспорт“, Кристиан Андреев от „СБ мото рейсинг тийм“, Павел Марков от „Панчо рейсинг тийм“, Симеон Тодоров, Карло Вендов и Милена Вендова от „АИТ рейсинг тийм“. В МХ 85 са Дани Цанков от „M6 Yamaha рейсинг тийм“, Венцислав Тошев от „Мото спорт Варна“ и Стефан Димитров от „Бобошево 1956“. При 50-кубиковите единственият ни представител е Георги Вендов от „АИТ рейсинг тийм“.

 

В МХ 2 ще участват Виктор Нейчев от „Еър макс рейсинг тийм“, Димитър Грозданов от „МХ тийм Симитли“, Хакан Халми от „НСА моторспорт“, Цветан Бузин от „M6 Yamaha рейсинг тийм“, Максимилиан Мадалиев и Христиан Георгиев от „Мото спорт Варна“, Радослав Зоков и Мариос Канакис от „АИТ рейсинг тийм“, Николай Малинов от „Киппен МХ рейсинг тийм“, Данаил Стефанов от „Ябланица МС“, Кристиан Петков от „Бобошево 1956“, Павел Доневски от „Троян моторспорт 01“ и Любослав Алексов от „„Еър макс рейсинг тийм“ (МХ 2 Junior). Трима са представителите ни в МХ 1– Стефан Нейчев от „Еър макс рейсинг тийм“, Жулиан Георгиев от „Александър моторспорт“ и Майкъл Иванов от „АИТ рейсинг тийм“.

 

В МХ България ще има 7 състезатели – Людмил Александров от „Тони МХ рейсинг“, Николай Стоянов и Григор Царев от „Джи ар си мотоспорт 2020“, Явор Воденов от „M6 Yamaha рейсинг тийм“, Чавдар Кръстев от „Киппен МХ рейсинг тийм“, Джанмарко Сантучи от „АИТ рейсинг тийм“ и Юлиан Райчев от „Панчо рейсинг тийм“. В МХ Senior ще разчитаме на Захари Томов от „M6 Yamaha рейсинг тийм“, Тони Цветков, Николай Ангелов и Цветомир Иванчев от от „Панчо рейсинг тийм“, Мирослав Христов от „Троян моторспорт 01“, Божидар Шуманов и Емил Балджийски от „Дизел юнак“, Васил Стоянов от „Киппен МХ рейсинг тийм“, Янко Зоков, Атанас Петров и Добрин Якалиев от „АИТ рейсинг тийм“.

Related posts

Без зелен сертификат на лифта в Банско

Дани Тренчева

Спецакция срещу наркоразпространението в Благоевград и региона

admin

Остават броени часове до второто издание на фестивала „С хляб, вино и песен“ в Община Симитли

admin

В село Брежани запалват коледните светлини и посрещат Дядо Коледа на 18 декември

Дани Тренчева

Дядо Коледа зарадва децата от филиал „Мечо Пух“ на Детска градина „Радост“

Дани Тренчева

Проверяват състоянието на над 30 бомбоубежища в Дупница

Дани Тренчева

Leave a Comment