25.04.2024
Благоевград Пулсът на Югозапада

Детско юношеска школа на „Пирин“ Благоевград въведе забрани за възпитаниците си

Елитният „Пирин“ забрани цигарите, марихуаната, алкохола, татуировките и още маса злоупотреби, до които може да посегнат футболистите от детско-юношеската школа на клуба. Наказанието за онези, които се поддадат на изкушенията на улицата, е освобождаването им от ДЮШ.

„Ръководството на академията държи талантите ни да бъдат развивани не само като футболисти, но и като личности. Изискваме нашите деца да бъдат дисциплинирани, отговорни и неподвластни на пороци. Работим всекидневно в тази насока и държим на ценностите. За съжаление напоследък все повече зачестява употребата на никотинови продукти (снус, цигари и т.н.).

В тази връзка искаме да обявим: Ръководството на ДЮШ на „Пирин“ категорично забранява употребата на: цигари, марихуана, снус, алкохол, всякакви никотинови и упойващи продукти. Не позволяваме на нашите футболисти татуировки и екстравагантни прически. При нарушаване на тези правила ще налагаме незабавно изключване от академията, независимо от качествата на дадения футболист. Държим на дисциплината и сме убедени, че само с нея талантите могат да станат качествени футболисти! Знаем обаче, че ползотворните резултати са вследствие на екипна работа. Нужно ни е съдействие от родители, педагози и заобикалящата среда, в която са нашите кадри. Нека всички заедно приемем като мисия успешната реализация на талантите ни, не само на футболния терен, но и в живота. Славната емблема на „Пирин“ задължава и всички, които я носят, имат отговорност да я пазят и прославят!“, предупреждават от ДЮШ на Пирин.

Related posts

Водоподаването в селата Крупник и Полена ще бъде спряно поради авария днес

Дани Тренчева

Доставиха машините за симулативно гласуване в Благоевград, стартира разяснителна кампания в града и малките населени места

Дани Тренчева

След жалба на областния управител ВАС намали такса битови отпадъци в Община Благоевград

admin

Община Благоевград отпусна 9040 лв. на три двойки за инвитро процедури

Дани Тренчева

Станислав Трифонов лично поведе листата на ИТН в Пиринско! Ще се разграничи ли Слави от кмета Илко Стоянов?

admin

Автобус блъсна пешеходец край Гоце Делчев

admin

Leave a Comment