28.03.2024
България

Гроздан Караджов призова пътностроителните фирми да не спират ремонтите

Призовавам фирмите да не изоставят обектите и да продължат ремонтите, защото изоставянето ще означава застрашаване на безопасността на пътуващите по българските пътища. Това каза пред журналисти в Пловдив вицепремиерът и министър на регионалното развитие и благоустройството в оставка Гроздан Караджов. Минахме през една криза – обръщам се към всички с конструктивен тон – много моля да не преиграваме, да не пресоляваме манджата, защото става дума за пътуващите, за живота на българите, подчерта той.

Караджов коментира, че е слушал докато пътува пресконференцията на Българската браншова камара (ББК) „Пътища“ и е много обезпокоен. В момента в страната се извършват стотици ремонти и най-големият ми страх е заради тяснопартийни интереси да продължава да се раздухва тази истерия и тя да стигне до там, че пътностроителните фирми да се оттеглят от ремонтите, допълни министърът. Той обясни, че иска да види и техните аргументи, „защото до сега всичко, което е по решението на Народното събрание, е изпълнено“. Докладът ще бъде внесен в Народното събрание и да видим какво ще последва като действия, каза още Караджов.

Вицепремиерът и министър на регионалното развитие и благоустройството в оставка Гроздан Караджов присъства на официалното откриване на Международното изложение за товарни автомобили, автобуси и специализирани превозни средства TRUCK EXPO 2022 в Международния панаир Пловдив.

Related posts

Проф. Витанов прогнозира нов пик на COVID вълна и висока смъртност

Дани Тренчева

БНБ пуска сребърна монета за 150-годишнината от рождението на Гоце Делчев

Дани Тренчева

Прогноза за времето

admin

Обсъждат нови ограничителни мерки заради Омикрон

Дани Тренчева

Ицо Хазарта влиза в политиката: Кандидатира се за депутат в 47-то Народно събрание

Дани Тренчева

Прогноза за времето 13 декември 2021

Дани Тренчева

Leave a Comment