19.03.2024
Култура и изкуство Пулсът на Югозапада

Второкласници за пример! Ученици от училището в Крупник, заедно с класния си ръководител, изработиха макет на паметника Шипка

Красив макет на паметника Шипка вече ще краси класната стая на второкласниците от Средно училище „Св. Св. Кирил и Методий“ – Крупник.

В навечерието на Националния празник, малките родолюбци, заедно с класния си ръководител – Павлина Чифлигарова, направиха умален модел на едно от най – емблематичните паметни места за българската история.

Самият макет е изработен от г-жа Чифлигарова, но децата са взели активно участие в неговото оцветяване. По повод 3-ти март учениците от Крупник пяха и патриотични песни, с което показаха колко обичат своя роден край и родина.

Класният им ръководител Павлина Чифлигарова сподели:

„Това, което виждам в очите на учениците си, когато работим в часовете по извънкласни дейности ме вдъхновява и запалва тази активтост. Децата имат нужда и от знания, но и от творчество, което да развие в тях детското им въображение“.

Related posts

Редник Марио Пейчев е героят на деня

С ритуал по полагане на цветя през бюст-паметника на поета в Градската градина, Благоевград отбеляза годишнината от смъртта на Яворов

Дани Тренчева

Арестуваха мъж от Разлог за кражба на риба от рибарник

Велосипедист пострада след удар с кола на кръстовище в Благоевград

Дани Тренчева

Нова порция пияни зад волана в Пиринско

admin

„Септември“ (Симитли) се подсили със защитник

Дани Тренчева

Leave a Comment