29.03.2024
112 България

Втора мистериозна смърт във фолк триото „Спасителките“

Мистериозна смърт на фолк певица разбуни духовете в Пловдив. 34-годишната Мария Георгиева е открита мъртва в квартал „Кючук Париж“, съобщава „Марица“.

По информация от МВР тя е скочила от шестия етаж на блок. Трагедията е станала в началото на месеца, но за нея става ясно едва сега.

Пристигналите на място екипи на полицията и Спешна помощ само констатирали смъртта на младата жена. Към момента данните сочат, че става дума за самоубийство. Близките й обаче отхвърлят тази версия. Смятат, че тя не може да сложи сама край на живота си.

„Според нас има нещо нередно. Пералнята в апартамента й е работела, вратата била отключена, а тя винаги заключваше. Освен това кой би пуснал пералнята, след което да тръгне да се самоубива. Мария беше борбена и никога не би направила това. Всичко случило се е загадка за нас“, заявиха нейни роднини.

Мария Георгиева беше част от фолк триото „Спасителките“. В последно време е работила като фризьорка и си купила апартамент в Пловдив. Не е имала финансови проблеми, защото развивала успешна дейност в Града под тепетата.

На 5 март, малко преди да бъде открита мъртва, тя говорила с майка си по телефона. Темата била детето й. Уговорили се то да остане при баба си да пренощува и Мария да го вземе на следващия ден. Малко след това тялото й било открито пред блока от минувачи.

Преди известно време нейна приятелка и колежка, която е била част от същото трио починала при странни обстоятелства. Официалната версия и при нея е било самоубийство.

В края на април 2010 г. 22-годишната Атанаска Гюргакова е паднала от виадукт на 30-ия километър на магистрала „Хемус“ в посока Варна. Официална информация за инцидента не била съобщена от МВР, а близките й се съмняват, че би посегнала сама на живота си. По същия начин според тях смъртта й е останала загадка.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Related posts

Прогноза за времето

admin

Тригодишно дете с черепно-мозъчна травма след инцидент с кон

admin

Намериха половин килограм хероин в тайник на тир на ГКПП „Кулата“

Дани Тренчева

Дневен хороскоп за 18 февруари 2022

Дани Тренчева

Бойко Борисов е задържан

Кирил Петков: Да имаме правителство с министри, които ще работят за България без да крадат

admin

Leave a Comment