18.04.2024
Култура и изкуство

Хороскоп за 6 декември: Успех за три зодии на Никулден

ОВЕН

Днес сте войнствени и агресивни, а подобно поведение едва ли е подходящо сега. Вторник определено е ден на дамите Овен. Внимавайте, способни сте да бъдете несправедливи и да навредите умишлено на околните, най-вече при контакти с близки и хора от дома, за което после ще съжалявате.

ТЕЛЕЦ

За Телец особено важно значение има приятелството във вторник. Внимавайте, поради небрежност ще предизвикате нечие съмнение спрямо вашата честност и добродетели. Някои от вас ще претърпят огорчения в дома си. Ползотворен ще е работният ви ден, ще разгърнете напълно възможностите си, а оттам и финансовото си осигуряване.

БЛИЗНЦИ

Труден ден, особено за по-възрастните мъже от знака. Неприятностите ви се дължат на семейно-роднински взаимоотношения, а за някои – на спекулация в служебен аспект. Не проявявайте гордост и пренебрежение към човек, от когото зависят финансите ви, много вероятно е държанието да ви отпрати на по-заден план в службата.

РАК

Раците във вторник са склонни да проявят коварство и да усложнят сами деня си. Някои се чувстват в унизителни позиции спрямо близък роднина, но това че се чувствате зле не е повод да се “разтоварвате” за сметка на близък мъж от дома. Решителните ви действия в службата ще дадат добри резултати. Печеливш ден за бизнесмените.

ЛЪВ

Винаги сте били податливи към чара на слабия пол, днес обаче се пазете – възможно е точно жена, която се представя за ваша приятелка, да ви измами. Не проявявайте днес насилие, за да се справите с проблемите си, едва ли ще останете доволни от резултата. Професионалният ви ден е добър, имате завидна изява и триумфиращо настроение.

ДЕВА

Мнозина от този знак започват деня неентусиазирано, но добрите възможности, които ще ви се предоставят, ще преобърнат самочувствието ви. Бъдете предпазливи в контактите си с жени сега, за благоприятно разрешаване на паричен въпрос ще ви помогне мъж. Качествен служебен ден, но ако прекият ви ръководител е жена, внимавайте.

ВЕЗНИ

Много успешен и паричен ден за този знак, като големите печалби ще са най-вече за мъжете. Внимавайте да не навредите на лица, които по-късно обстоятелствата ще обърнат срещу вас. В службата е добре да бъдете лоялни към жена, от която зависи просперитетът ви. Бизнесмените могат да разчитат на партньори и съдружници.

СКОРПИОН

Във вторник не са ви чужди интригантство, коварство и враждебност по отношение на жени. Не е подходящ момент за сблъсъци и негативните последици няма да ви се разминат. Това се отнася както за службата, така и за бизнес партньорството. Скорпионите, заети със съдружен бизнес, да не предприемат точно днес рисковани операции.

СТРЕЛЕЦ

За днес ви се очертават добри финансови перспективи, за някои паричната реализация е дори солидна. В дома обаче ще имате напрегнат и проблемен ден. Дори да има опити за измама от близка жена, опитайте се да туширате положението без скандали. В бизнеса също внимавайте за измама от страна на жена, търсете подкрепата на мъже съмишленици.

КОЗИРОГ

Победоносен е вторник за повечето от Козирог. Някои обаче ще направят грешка спрямо партньора си – възможно е не толкова да обичате този човек, по-скоро ви вълнува ползата от него. В бизнес, контакти и пари сега нямате проблеми, но те могат да ви изненадат в службата. По никакъв начин не проявявайте гордост, подобно поведение ще бъде наказано.

ВОДОЛЕЙ

Днес чувствате огромно напрежение, като че ли преминавате през ада, за да достигнете желаното. Ще имате много работа, в която, въпреки че се справяте отлично, ще се сблъскате със спекуланти и мошеници. Бъдете хладнокръвни и много предпазливи. Не е изключено посегателство върху личността ви и от роднини, бъдете по-сдържани.

РИБИ

В този ден бъдете нащрек по отношение наследство, имате родственици, които имат възможност сериозно да ви ощетят имуществено. Ако бъдете настойчиви, но и дискретни, ще се радвате на благоприятен ден. Не налагайте волята си, избягвайте конфронтации и служебният ви ден ще е добър. В бизнеса ще се чувствате в унизителни позиции.

Related posts

Кошмарен ден за четири зодии

admin

Прекрасен ден за две зодии, други трябва да внимават с паричните дела

admin

Никулден е!

admin

Почитаме паметта на Свети пророк Агей и на Свети мъченик Марин

Дани Тренчева

И в Крупник отдават почит към Васил Левски

Дани Тренчева

С рецитал почетоха Васил Левски в ОбУ „Св. Паисий Хиледарски“ – село Долно Осеново

Дани Тренчева

Leave a Comment