21.03.2023
112 Пулсът на Югозапада

Полицейски акции и няколко задържани в Пиринско

 

Арестуван е 48-годишен пласьор на безакцизен тютюн. Иззети са 1360 килограма марихуана по време на специализирани операции.

На улица „Полковник Дрангов“ полицаите спипали благоевградчанин с нарязан и ароматизиран тютюн, годен за свиване на цигари. Имал полиетиленова чанта и чувал, съдържащи общо около 16 килограма. Задържан е в ареста на Второ управление на МВР в Благоевград.

В местността „Езерница“, землище на петричкото село Митино, полицаите открили по оперативен сигнал 1893 корена канабис. Общото им тегло е 1360 килограма, информираха от полицията в Петрич. По случа е образувано досъдебно поризводство. Все още не е задържан производителят на марихуаната.

В местността „Русалите“ край разложкото село Бачево полицаи и горски стражари са спрели автомобил „Пежо Боксер“ с намираща се в него около 1,5 кубика широколистна дървесина без поставена контролна марка. В хода на работата по случая е извършена проверка и в частен дом в с. Бачево, където са открити около 2 куб.м широколистна дървесина, която също е била без поставена контролна марка. Със заповед за задържане до 24 часа са задържани двама мъже на 19 и 47 години от селото. За случая е уведомена компетентната прокуратура. Работата продължава.

Related posts

Силно земетресение разтърси Афганистан, има загинали

Дани Тренчева

Болнично отделение тъне в разруха: Даряващите кръв в ОТХ към МБАЛ-Благоевград застрашени от падаща мазилка и течаща от покрива от вода

admin

Пореден опит за саморазправа от страна на потенциални нарушители осуетиха горски служители

admin

Ученици от две училища в община Симитли в междуучилищно коледно състезание по български език и литература „Написаното остава, пишете правилно!“

Дани Тренчева

С искане за по-високи заплати, благоевградските полицаи излязоха на мълчалив протест

Пожар на магистрален газопровод за битово снабдяване във Враца

admin

Leave a Comment