20.04.2024
112 България

Вижте шокиращите случаи на заловени пияни и дрогирани шофьори

Всеки ден полицията хваща десетки шофьори, седнали зад волана с наркотици и алкохол в кръвта. Някои са арестувани след тежки катастрофи с жертви и ранени на пътя. Ето и хрониката на най-драстичните случаи от последния месец.

юли София

Късно вечерта на 6 юли на столичния булевард „Черни връх“ бившия футболист Георги Семерджиев минава с джипа си на червено и след удар в такси блъска две млади момичета. Те умират на място. Извършителят има над 50 нарушения. По-късно стана ясно, че Семерджиев е системен наркоман и е хващан от контролните органи шест пъти без шофьорска книжка, предаде БТВ.

13 юли София

Рекорд за столицата: седмица след тежкия инцидент с Георги Семерджиев, хванаха шофьор с 5,11 промила алкохол в кръвта. 33-годишният мъж е дал положителна проба и за наркотици. Той бе задържан за 72 часа.

26 юли Бургас

Среднощен екшън с гонка в Бургас. Отново е заловен шофьор седнал зад волана, след употребата на наркотици. 29-годишния Стоян Георгиев потвърди, че никога не е имал шофьорска книжка. При гонката с полицията, той рани двама полицаи. По време на гонката дрогираният шофьор е управлявал чужд автомобил.

26 юли Сливен

Друг случай с дрогиран шофьор се разиграва в Сливен. Водачът на автомобил отново е без шофьорска книжка и с положителен резултат за наркотици. Отказва да спре на полицейската палка и блъска две коли. 33-годишният шофьор слиза от колата и побягва. След кратко преследване е задържан.

Related posts

Две деца избягаха от детска градина без персоналът да забележи

admin

Нинова: Бюджет 2022 г. е най-социалният от последните години

Дани Тренчева

Радев: След края на мораториума не трябва да има проблеми

Дани Тренчева

Отбелязваме Световния ден на недоносените деца

Дани Тренчева

Катастрофа край Благоевград

Дани Тренчева

Убийство на млад мъж в София

Дани Тренчева

Leave a Comment